Skip to main content

Valikoimiimme kuuluvat niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin juustot. Suomalaisten pienjuustoloiden herkut, eurooppalaiset klassikot sekä juustojen kera nautittavat keksit ja hillot löytyvät hyllyiltämme. Lisäksi saatavilla on kausituotteita, uutuuksia ja erikoisuuksia.

Juustomme ovat pääsääntöisesti irtomyynnissä eli asiakas saa aina sopivan kokoisen palan. Juustot myös kypsyvät kiekoissaan, joten samakin juusto maistuu usein maukkaammalta tahkosta leikattuna kuin valmiina vakuumipakettina.

Valikoima vaihtelee, mutta otamme mielellämme vastaan myös ennakkotilauksia, jos asiakkaamme tarvitsee tiettyä juustoa tilaisuuteensa. Liikkeessämme on lisäksi myös pieni valikoima maitotuotteita ruoanlaittoon ja välipalapöytään.

Tuotteitamme on mahdollista tilata Matkahuollon tuomana ympäri Suomea.

Wolt kuljettaa herkuttelujuustovalikoimamme kotiovelle Tampereen alueella. Kuukausittain vaihtuvan tarjoomaan tarkemmat tiedot voit tarkistaa Blogi-sivulta.

Juustotarjotin

Paras juustotarjotin kootaan valitsemalla juustot huolella. Ne asetetaan reilulle tarjottimelle perinteisesti leivänpalojen tai keksien kanssa. Palanpainikkeeksi viiniä ja pöydän ympärille hyviä ystäviä jakamaan makunautinnot. Mieti mistä juustotyypeistä pidät ja kuinka laitat tarjolle tasapainoisen juustolautasen. Yksi erinomainen juusto on parempi kuin kolme tai neljä pientä lohkoa. Mikäli mahdollista, vältä laittamasta kaikkia juustoja samanmuotoisina esille. Tarjoa pyramideja, tankoja, neliöitä tai lieriöitä.

Perinteiselle puiselle tai marmoriselle pyöreälle juustolautaselle on myös vaihtoehtoja: kokeile pajukoreja, ajopuun palasta tai pellavaliinalla peitettyä tarjotinta koristeltuna viiniköynnöksen lehdillä. Kun kokoat juustotarjotinta, valitse siihen mietoja ja voimakkaita juustoja. Aterian alkuun tai pieneen herkutteluun riittää 1-2 juustoa, yhteensä 50-100g henkeä kohti.

Anna ystävillesi tai asiakkaillesi lahjaksi herkutteluhetkiä!

Palveluihimme kuuluvat yksilölliset juustokorit ja lahjapakkaukset. Suunnittele herkuttelutarjotin itse tai anna meidän tehdä valinnat toiveittesi mukaan. Voit tuoda meille ostamasi vadin, korin tai vaikkapa viinipullon ja paketoimme juustot kauniisti samaan pakettiin. Toki esimerkiksi pärealustoja juustoille löytyy myös meiltä.

Kokoamme myös yrityslahjoiksi näyttäviä juustopaketteja. Tule tutustumaan valikoimaan ja maistelemaan mikä sopisi sinulle.

Juustotarjotin on hieno lisä illanistujaisiin, voimme tehdä tarjottimen myös täysin valmiiksi, jolloin voit nostaa sen kokouspöytään sellaisenaan.

Muuta

Muista että juustot tulee ottaa huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen tarjoilua. 1-2 tuntia on sopiva aika useimmille juustoille. Kovimmat ja pisimpään kypsyneet voi huoletta säilyttää päiviäkin huoneenlämmössä.

Juustoiltojen pitäjille löytyy myös omat tuotteensa. Vuokrattavaksi on tarjolla sekä Fondue-pata, että erikokoisia Raclette-grillejä.

Kysy lisää palveluistamme